Ved Høgskolen i Innlandet (HINN) tilbys fleksibel utdanning ved seks ulike studiesentre; hvor det ene ligger i Hamar sentrum. I tillegg til gradsstudier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, har de et bredt spekter av årsstudier og kortere kurs som svarer til samfunnets behov for livslang læring.

Uansett hvilken utdanningen og studieprogram du velger, vil du bli en del av et engasjert og inkluderende studentfellesskap. 

Studentsamskipnaden 

Kort fortalt: De er her for å gjøre ditt studentliv enklere og bedre. Enten det gjelder bolig, bøker, helsetilbud eller annet.

Et praktisk sted å bo som student

Boligmarkedet i Innlandet er jevnt over noe rimeligere enn i flere av de større studiebyene i Norge, så her er det et godt utvalg av studentboliger og hybler i forskjellige prisklasser. Det er også et bra utbygd kollektivtilbud - og fritidsproblemer får du neppe!

Folkehøgskolene 

Hedmarktoppen folkehøgskole har en tydelig kristen profil. Skolen er kjent for sitt fokus på kreativitet, personlig utvikling og samhold.

Toneheim folkehøgskole er for deg som elsker musikk. Skolen har en lang historie og har et sterkt fokus på musikk, dans og scenekunst.