Her er artistene for Live i Hamar 2024: Den ikoniske rockestjernen Lenny Kravitz og en av Norges beste live-artister, Jarle Bernhoft. Arrangører er Hamar kommune og Vikingskipet i samarbeid med Venues

Billettene er i salg!

Tilbake i Norge etter fem år

Når den amerikanske superstjernen Lenny Kravitz setter bena på norsk jord, er det gått fem år siden sist. Det er festivalene «Live i Hamar» og «By the Pond» i Sandefjord, som har lykkes i å få Kravitz tilbake til Norge. 
 
- Lenny Kravitz er legendarisk, og det er helt fantastisk å kunne presentere ham for publikum i jubileumsåret der Hamar fyller 175 år, sier kultursjef i Hamar kommune, Morten Midtlien. Det er bare å krysse av 27. juni i kalenderen med én eneste gang, sier han. 

Bernhoft starter showet

«Live i Hamar» har festival-format, med flere artister på plakaten, og årets show åpnes av Jarle Bernhoft, kritikerrost låtskriver og en usedvanlig likandes kar fra Nittedal. 
 
De siste par årene har vi fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom «Hver gang vi møtes» og som mentor i The Voice. Nylig slapp han sitt sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts», som fanger et spekter av sjelfull, pop-injisert skjønnhet. Bittersøtt, festlig og sofistikert, en tour de force fra en låtskriver som vet nøyaktig når han er inne på noe fantastisk.

Fire Grammy-priser

Stil- og rockeikonet Kravitz har mottatt ikke mindre enn fire Grammy-priser og har en mildt sagt imponerende karriere bak seg. Han brakdebuterte med «Let Love Rule» tilbake i 1989 og har siden levert monsterhits som «It Ain't Over 'til It's Over», «Are You Gonna Go My Way», «Always on the Run» og «Fly away». 
 

 
Billettene er i salg. Dørene åpner klokka 17.00.

Kjøp billetter her!

Lenny Kravitz
Bernhoft

Om «Live i Hamar»: 

«Live i Hamar» arrangeres av Hamar kommune og Vikingskipet, som ønsker å skape en festkveld for egne innbyggere og de mange tilreisende til festivalen.

Festival-arenaen er utendørs ved Vikingskipet.

Festival-arenaen er utendørs ved Vikingskipet, Hamars mest kjente landemerke. På plakaten i år sto Karpe, Stig Brenner og Emma Steinbakken, som opptrådte foran 15.000 publikummere.

Arrangørene har tidligere booket disse artistene til utendørskonsert på Stortorget i Hamar sentrum: Sting (2016), Elton John (2017), aha (2019).
 
Kontaktperson: Morten Midtlien, kommunalsjef for kultur og frivillighet, Hamar kommune
Mob.: 412 17 421, morten.midtlien@hamar.kommune.no