Ved Høgskolen i Innlandet (HINN) tilbys fleksibel utdanning ved seks ulike studiesentre; hvor det ene ligger i Hamar sentrum. Studiested Blæstad, litt utenfor sentrum, har lang tradisjon for jordbruksutdanning, med røtter helt tilbake til 1923. Her finner du undervisning innen landbruksteknikk og agronomi.

I tillegg til gradsstudier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, har HINN et bredt spekter av årsstudier og kortere kurs, som svarer til samfunnets behov for livslang læring.

Sjekk videoene og hva studenter og ansatte sier om Hamar og Blæstad som stuidiested! 

Med et levende studentmiljø, tiltrekker Hamar seg studenter fra hele landet. Uansett hvilken utdanningen og studieprogram du velger, vil du bli en del av et engasjert og inkluderende studentfellesskap. 

Studentsamskipnaden 

Kort fortalt: De er her for å gjøre ditt studentliv enklere og bedre. Enten det gjelder bolig, bøker, helsetilbud eller annet.

Et praktisk sted å bo som student

Boligmarkedet i Innlandet er jevnt over noe rimeligere enn i flere av de større studiebyene i Norge, så her er det et godt utvalg av studentboliger og hybler i forskjellige prisklasser. Det er også et bra utbygd kollektivtilbud - og fritidsproblemer får du neppe!

Folkehøgskolene våre

Hedmarktoppen folkehøgskole har en tydelig kristen profil. Skolen er kjent for sitt fokus på kreativitet, personlig utvikling og samhold.

Toneheim folkehøgskole er for deg som elsker musikk. Skolen har en lang historie og har et sterkt fokus på musikk, dans og scenekunst.