Regionen tilbyr et mangfoldig boligmarked med ulike typer eiendommer, og vil du flytte til Hamar, kan du finne alt fra moderne leiligheter i sentrum til koselige eneboliger i roligere nabolag. 

Karrieremuligheter

Hamar har også et variert næringsliv med ulike jobbmuligheter innen forskjellige sektorer. Byen er vert for offentlige institusjoner og organisasjoner, og det er spennende karrieremuligheter både innen privat og offentlig sektor. Hamar har også et godt utbygd utdanningssystem med skoler, videregående skoler, folkehøgskoler og Høgskolen i Innlandet.

#nærmere hverandre #innlandetsurbanehjerte

Kultur og opplevelser

Hamar har et variert kulturliv med et godt utvalg av konserter, teaterforestillinger og kunstgallerier. Hamar kulturhus er selve storstua, men byen arrangerer lokale festivaler og huser et mangfold av aktører som tør og vil. Du vil finne mange muligheter til å utforske og oppleve musikk, kunst og lokal historie. Eller idrett.

Byen har et variert idrettsmiljø og arrangementer som gir deg muligheter for å bli en del av fellesskapet. Du kan også delta i mindre arrangementer og møte mennesker som deler dine interesser.

Naturen rundt Hamar inviterer til frisk luft og en pust i bakken. Du kan nyte rolige turer langs strandpromenaden, oppdage naturskjønne stier i "åsa" eller delta i ulike utendørsaktiviteter som varierer med årstidene.

Uansett om du bare ønsker å utforske byens restauranter og butikker, er du velkommen! Vi håper du vil finne ut at Hamar er en innbydende og trivelig by å besøke eller bo i.