Velkommen til nettsiden som gjør det mulig både å konstatere hvor fint det er på Hamar og Hamarregionen før du besøker oss. Og som gir en oversikt over det viktigste som skjer i byen og området rundt. De store begivenhetene innen kultur, idrett og frivillighet. De viktigste næringslivsnyhetene. Hamar.no er nettsiden som tar pulsen på Innlandets største by og urbane sentrum, men den er også nettsiden som tar deg med inn i folks liv og hverdag. Det er fint med fest og moro, men det er tross alt hverdagene vi lever i og av. 

Einar Busterud
tidligere ordfører i Hamar

Hamar er en by i forandring. Nye næringer utvikles, nye bydeler bygges. Samtidig er vi ikke større enn at det bare tar noen minutter å hente mobilen hvis du har glemt den igjen hjemme. Mjøsa er bare steinkastet unna, ski- og turmulighetene i Vangsåsen likeså. Og vil man til utlandet kryper reisetiden til Gardermoen stadig nedover. I 2028 i overkant halvtimen og opptil fire avganger i timen.

Velkommen til Hamar og Hamar.no! Vi treffes på nett, men det er bare i de personlige møtene du vil oppleve det vi er best på; å dele felles opplevelser.